Logistic Workx leidt vakmensen op

Logistic Workx is sinds september 2020 door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als een leerbedrijf voor studenten van het middelbaar beroepsonderwijs voor de opleidingen Software Developer, (Junior) Accountmanager en Medewerker Marketing en Communicatie.

Ben jij op zoek naar een stageplaats in Tilburg? Lees dan verder. Wij staan geregistreerd op SBB onder kenmerk 100660291. Onze stages staan ook op Stagemarkt.

sbb-beeldmerk

Software developer

  • Sector: ICT
  • Crebo: 25604
  • Niveau: 4

Als stagiair bij Logistic Workx draai je onder leiding van onze scrummaster mee in meerdere agile projectteams. Je voert daarbij diverse werkzaamheden uit, zoals webdevelopment, meedenken over passende website- en applicatieoplossingen, het testen van wat er gebouwd wordt en technische en gebruikersdocumentatie schrijven.

Je leert en passant over end-to-end testing, Docker containers, JIRA, SCRUM en nog veel meer. Maar vooral hoe het is om te werken in een heel leuk team van uiteenlopende karakters, leeftijden, achtergronden en ervaring.

We maken samen een concreet plan, maken afspraken over te behalen doelstellingen en evalueren regelmatig. Daarnaast krijg je ook veel ruimte om initiatief te tonen; wij staan altijd open voor een gesprek.

We zoeken een MBO Software Developer niveau 4 die op zoek is naar een uitdagende meeloopstage en die zelf al enige relevante ervaring heeft dankzij andere stages, bijbaan of hobby. Daarnaast zijn goede communicatie vaardigheden en flexibiliteit van groot belang.