Forklift Simulator

Logistics Works is dealer van de officiële Forklift Simulator van FL Simulators. De combinatie van echte heftruck besturing met virtual reality zorgt voor de beste beleving en ultieme training. Het resultaat is een supersnelle opleiding die nooit meer vergeten wordt.

 Originele OEM onderdelen van een Counter Balanced Heftruck of een Reach Truck.

Een “gamified” virtual reality omgeving die werkelijke gedragsverandering garandeert met 10 verschillende levels en 40 oefeningen die zijn ontwikkeling met ’s wereld beste trainingsprogramma’s

Met de analyse tools wordt alle handelingen bijgehouden en gerapporteerd om objectief de prestaties te testen en verbetering te garanderen.

Wat levert het u op?

Virtual reality biedt u een extra dimensie als het gaat om training simulatie. Het biedt u een realistische omgeving waarin de bestuurder nog verder uitgedaagd kan worden. Omdat u objectieve analyses en rapportage maakt, kunt u op individueel niveau de prestaties meten maar nog belangrijker; de prestaties verbeteren.

  • Nieuwe werknemers kunnen al worden getraind voordat ze beginnen met werken
  • Onboarding kan buiten het kernproces plaatsvinden: Sneller, goedkoper, objectiever en veiliger
  • Minder begeleiding nodig bij training en inwerken
  • Objectieve meting van prestaties in training en vergelijking met werkelijke prestatie
  • Betere onboarding waardoor een lager verloop optreedt
  • Meer betrokkenheid van personeel door meer plezier in het werk
  • Onderscheidende ‘Employer Branding’ in een krappe arbeidsmarkt

Uw eigen Virtual Warehouse

Logistic Workx biedt de unieke oplossing om van uw eigen faciliteit een Virtual Warehouse met eigen trainingsscenario’s te maken waarin u in combinatie met de Forklift Simulator de ultieme training garandeert.