Online Gamified Heftrucktraining

Met onze Online Heftrucktraining leer je snel en gemakkelijk alles wat je moet weten over het veilig werken met hef-en reachtruck. Met de basis-theorietraining leer je door minigames en quizvragen spelenderwijs wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het is dus ook leuk om te doen!

De training is op elk apparaat beschikbaar; dit betekent dat je kan trainen waar en wanneer je maar wilt, ook op telefoon of tablet. Natuurlijk krijg je ook een duidelijk overzicht van je resultaten.

Onbeperkt toegang:
Train gedurdende de licentie periode zo veel mensen zo vaak als je wilt!

Updates:
Updates komen gedurende de licentieperiode gratis beschikbaar

Ondersteuning:
Onze support afdeling staat klaar om u service en hulp te bieden

Management Dashboard:
Alle resultaten met uitgebreide analyse in één dashboard

Digitaal Archief:
De resultaten van uw medewerkers kunt u 5 jaar lang inzien

zo ziet het eruit

Onze training is erg makkelijk in gebruik en door onze game-stijl geven we je het gevoel dat je aan het spelen bent, terwijl je eigenlijk een cursus volgt.

In ons portaal kunnen trainers overzichtelijk alle resultaten en voortgang bekijken. Hiermee kunnen zij gemakkelijk cursisten begeleiden bij de onderdelen die zij lastig vinden.

Geïnteresseerd?

Hieronder kunt u een offerte aanvragen of de training bestellen. Als u bestelt, verwerken we uw gegevens en zorgen we dat u binnen 24 uur kunt trainen!

Uw licentie kiest u op basis van het aantal cursisten en de licentieperiode in jaren. Hoe groter het aantal mensen en hoe langer de periode, hoe lager de kosten per training zijn.