STANDAARDOPLOSSINGEN

Bij Logistic Workx streven we ernaar dat onze trainingen niet alleen effectief, maar ook leuk zijn! Zo krijg je bijvoorbeeld een digitale tour door je toekomstige werkplek, of zet je een VR-bril op en oefen je zo het besturen van een heftruck terwijl je het gevoel hebt dat je echt aan het rijden bent.

Onze standaardoplossingen zijn kant en klare oplossingen, volledig ontwikkeld. Dit betekent dat je meteen aan de slag kan.

ONBEPERKT TRAINEN,
VOOR ÉÉN VASTE LAGE PRIJS

Onbeperkt trainen en herhalen in eigen tempo op je desktop, laptop of tablet. Dit kunt u aanbieden aan iedere (vaste & tijdelijke) medewerker vanaf zijn/haar eerste dag. Geen verborgen kosten. Dat is handig! Hierdoor kun je kennis, kunde en bewustzijn bij iedereen verbeteren zonder dat de kosten de pan uit rijzen!

ENKELE KLANTEN 

Wij ontwikkelen onze trainingen altijd met gecertificeerde trainers. Veel grote bedrijven zijn u voorgegaan en hebben al gekozen voor Logistic Workx.

Beschikbare oplossingen

Hier vindt u een overzicht van de diverse standaardoplossingen die door ons geleverd worden. Op zoek naar een ander soort oplossing?

Heftruck Theorie Training 

Forklift Simulator

Schoonmaak Training

Coming soon…

Gevaarlijke Stoffen

Coming soon…

andere vragen?

Klinkt dit interessant, maar heeft u nog andere vragen? Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een training die wij nog niet bieden of bent u op zoek naar deskundig advies? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we iets voor u betekenen en samen een nieuwe training opzetten.