Bezoek Logistic Workx op Logistica 2017

Maak kennis met de meest innovatieve Virtual Reality & Gaming in de logistiek!

We ontmoeten u graag op de Logistica 2017 in  Jaarbeurs Utrecht op 28 t/m 30 november.

Meer dan ooit maakt uw logistiek het verschil tussen tussen winst en verlies. Wie niet levert, heeft in dit online tijdperk meteen afgedaan. Wie daarop wil inspelen, zal in het warehouse radicaal moeten innoveren met nieuwe technologieën waarmee u het maximale uit mensen haalt. Een nieuwe generatie tools met een combinatie van Gamification, Virtual & Augmented reality maakt dat mogelijk. Tijd voor Warehousing 2.0. De strijd om de beste mensen wordt niet alleen op de logistieke arbeidsmarkt beslecht, maar zeker ook in het warehouse. De wijze waarop u uw mensen uitdaagt, aanmoedigt en ontwikkelt, bepaalt of u hen kunt boeien, binden en behouden zodat ze blijven. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat gemotiveerde, enthousiaste mensen beter, veiliger en sneller werken. Dat zijn de mensen die weten wat ze doen en voor wie ze het doen. Daardoor maken ze minder fouten en zetten ze op beslissende momenten net dat stapje extra. De meeste warehouses zijn immers ingericht om processen zo efficiënt mogelijk aan te sturen, niet om het maximale uit mensen te halen. Nieuwe, innovatieve, bewezen applicaties stellen u in staat om de virtuele potentie van uw mensen om te zetten in keiharde realiteit. We nodigen u graag graag uit op de Logistica om u te overtuigen van onze oplossingen.

Bezoek onze stand, en..

We zien u graag op onze stand (04.D065) om te laten zien hoe we met onze innovatieve oplossingen uw logistieke operatie gaan verbeteren en voor een heerlijke kop koffie..