Oplossingen

Op deze pagina vind je een lijst met de grootste projecten die door ons zijn ontwikkeld.

Op zoek naar iets anders? Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden!

infographic-2
forklift-outside

TOM VR heftruck training

Met de TOM VR-heftrucktraining kunnen nieuwe werknemers direct beginnen met trainen. Zelfstandig, in hun eigen taal, bij u op kantoor of in een veilige omgeving. Op een innovatieve moderne en vooral leuke manier.

Hef- en reachtruck Simulatoren

Onze hef- en reachtruck simulatoren zorgen voor een levensechte ervaring als je traint met deze trucks in een virtual reality trainingsomgeving. Simulatoren worden geleverd met trainingsprogramma, screening-module en een rapportage tool.

simulator
vca-preview

Charlie VR training voor VCA

Wij zijn hard bezig met het bouwen van CHARLIE VR. Met deze VCA-training kunnen nieuwe werknemers direct beginnen met VCA trainen. Zelfstandig, in hun eigen taal, bij u op kantoor of in een veilige omgeving. Op een innovatieve moderne en vooral leuke manier.

Logistiek Medewerker VR

Ook zijn wij bezig met een opleiding logistiek medewerker vergelijkbaar met onze TOM VR heftruck training. Deze training leert je onder andere hoe je moet order picken en hoe je jezelf door een magazijn navigeert.

order-picking
virtual-tour

Virtual tours

Onze Virtual Tours geven een online rondleiding door jouw bedrijf. Nieuwe werknemers kunnen voor de start op basis van 360 foto & video, 3D materiaal en interactieve elementen kennis maken met locatie, regels en personen.

SOFIA VR Schoonmaak training

Ook op zoek naar trainingen buiten de logistiek? Onze zuster-onderneming Cleaning Workx levert allerlei soorten schoonmaak training. Van hotel en recreatie, tot vliegtuig schoonmaak.

highlights-3
recruitment-hd

Gamified Recruitment

Onze web-based Recruitment Games bieden de sollicitant leuke spelletjes om te spelen. We testen de vaardigheden en schetsen een duidelijk beeld over de verwachten kwalificaties.

Gamified Order Picking

Onze Gamified Orderpicking web-games zorgen dat de doelen waar jij jouw orderpickers op wilt aansturen, op een begrijpelijke, internationale, taal onafhankelijke wijze wordt aangeboden. In de taal van een Game!

highlights-6

Andere vragen?

Klinkt dit interessant, maar heeft u nog andere vragen? Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een training die wij nog niet bieden of bent u op zoek naar deskundig advies? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we iets voor u betekenen en samen een nieuwe training opzetten.

infographic-3