forklift simulator

De Forklift Simulator is een heftruck simulator opgebouwd met de echte heftruck, reachtruck controls van Hyster en Yale.  Daardoor krijg je een levensechte ervaring als je traint met deze trucks in een virtual reality trainingsomgeving. De Forklift Simulator wordt geleverd met een compleet trainingsprogramma, screening-module en een rapportage tool. Uiteraard heb je de mogelijkheid om jou eigen warehouse situatie of specifieke trainingsoefeningen te laten ontwikkelen.

Minder begeleiding:
Het trainingsprogramma wordt in een digitale omgeving uitgevoerd. De feedback is direct en de monitoring geautomatiseerd, waardoor er vrijwel geen persoonlijke begeleiding nodig is bij de training zelf.

Objectieve beoordeling:
In de VR omgeving worden de prestatie ”scores” van werknemers bijgehouden. De trainer kan objectief beoordelen en persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

Betere veiligheid:
De training vind plaats in een virtuele en veilige omgeving. Hier kan getraind worden op niet-gewenste en gevaarlijk situaties. De werknemers gaan beter voorbereid de werkelijk operatie in.

Continuïteit operatie:
Omdat werknemers buiten de operatie worden getraind vindt er geen verstoring plaats in de productie en daalt het risico op proces verstoring.

Sneller operationeel:
Werknemers kunnen op een andere locatie in hun eigen tijd worden getraind. Ze zijn dus sneller operationeel.

Lagere kosten:
Omdat thuis of buiten werktijd effectievere getraind kan worden met minder begeleiding, dalen de kosten van de training en voorbereiding op het werk.

zo ziet het eruit

De heftruck simulator is zo gebouwd dat het voor de gebruiker voelt als een echte Heftruck. Met behulp van het meegeleverde beeldscherm kan je gemakkelijk meekijken en aanwijzingen geven.

Door middel van een uitgebreid dashboard met reporting kan je gemakkelijk de resultaten van jouw cursisten volgen. Ook kan je zelf aangeven welke modules getraind moeten worden.

geïnteresseerd?

Lijkt het u wat om hierover verder te praten? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken uw wensen en komen op basis daarvan met een voorstel.