De ultieme virtual reality heftruck training.

Forklift Simulator

De Forklift Simulator is een heftruck simulator opgebouwd met de echte heftruck, reachtruck controls van gerenomeerde merken als bijvoorbeeld Hyster en Yale.  Daardoor krijg je een levensechte ervaring als je traint met deze trucks in een virtual reality trainingsomgeving. De Forklift Simulator wordt geleverd met een compleet trainingsprogramma, screening-module en een rapportage tool. Daarnaast biedt Logistic Workx je de mogelijkheid om jouw eigen warehouse in Virtual Reality te ontwikkelen.

Minder begeleiding

Het trainingsprogramma wordt in een digitale omgeving uitgevoerd. Hierdoor is monitoring geautomatiseerd en is er dus minder persoonlijke begeleiding nodig is bij de training.

Objectieve beoordeling

In de VR omgeving worden de prestatie ”scores” van werknemers bijgehouden. De trainer kan objectief beoordelen en persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

Betere veiligheid

De training vind plaats in een virtuele en veilige omgeving. Hier kan getraind worden op niet-gewenste en gevaarlijk situaties. De werknemers gaan beter voorbereid de werkelijk operatie in.

Continuïteit operatie

Omdat werknemers buiten de operatie worden getraind vindt er geen verstoring plaats in de productie en daalt het risico op proces verstoring.

Sneller operationeel

Werknemers kunnen op een andere locatie in hun eigen tijd worden getraind. Ze zijn dus sneller operationeel.

Lagere kosten

Omdat werknemers thuis, of buiten de werkomgeving getraind kunnen worden met meer mensen en minder begeleiding, dalen de kosten van de training en voorbereiding op het werk.

Logistic Workx

Logistic Workx is een ervaren specialist in de toepassing van Virtual Reality in productie en logistiek. Wij brengen de nieuwste en bewezen kennis van gaming en logistiek samen in unieke oplossingen. Logistic Workx biedt een totaaloplossing geïmplementeerd op jouw situatie.