Ervaar Virtual Reality & Gaming in de Logistiek

Bezoek ons op verschillende evenementen in Juni

Woensdag 13 Juni, Logistiek Management Congres, Mereveld Utrecht

Technologische innovaties bestormen de logistiek en supply chain. Loop jij er achteraan of juist voor uit? De combinatie van sociale en technologische innovatie kan de succesfactor zijn voor een organisatie. Innovatie is en blijft mensenwerk. Het draait om co-creatie, leiderschap en ondernemerschap. Kortom: Jij bent aan zet! Meer info…

Zaterdag 16 Juni, Global Goals Oss

Op zaterdag 16 juni viert het Platform Global Goals Oss het 10-jarig bestaan met een bruisend event in de binnenstad: “Oss Scoort! Global Goals”. Organisaties, ondernemers overheid en onderwijs uit Oss laten door middel van interactieve presentaties en verrassende activiteiten zien hoe zij invulling geven aan de 17 zogeheten Global Goals die de Verenigde Naties hebben geformuleerd om de wereld duurzaam en fair te maken. Meer info…