Logistic Workx op Logistica

Ook in 2019 is Logistic Workx als logistieke technology starter weer aanwezig op de Logistica. Bezoek ons op stand C053 in hal 2!

Bezoek ons op stand C053 om onze innovatieve oplossingen te bekijken: onze virtuele vacature tour, om meer sollicitaties te genereren op uw vacature of onze Pre-boarding tour, waarmee mensen thuis in hun eigen comfortzone al kunnen beginnen met inwerken door het spelen van een spel.

NIEUW: Op de Logistica zullen we onze eigen elektrische pallettruck simulator lanceren: Leer uw nieuwe werknemers op een comfortabele maar intensieve en aansprekende wijze omgaan met een elektrische pallettruck in een VR Simulator.

U kunt zich hier aanmelden voor Logistica 2019.

Logistic Workx

Logistic Workx levert oplossingen voor warehousing en logistiek op basis van Gamification, Virtual Reality en Augmented Reality. Deze oplossingen vergroten de betrokkenheid van het personeel, verbeteren de productiviteit en veiligheid op de warehousevloer en leiden tot een betere omgang met cultuur- en taalverschillen. We werken samen met de meest vooruitstrevende ondernemingen en instituten in logistiek en warehousing.