STANDAARDOPLOSSINGEN

Naast onze standaard oplossingen hebben we oplossingen die per klant worden geconfigureerd of aangepast, zodat ze jullie specifiek situatie laten zien.

Daarnaast kunnen we samen een traject opzetten om een specifieke training of game te ontwikkelen. Dat doen we in een traject, die per fase kan worden afgesloten. De volgorde is dan meestal: Consultancy – workshop – design – bouw.

ENKELE KLANTEN 

Wij ontwikkelen onze trainingen altijd met gecertificeerde trainers. Veel grote bedrijven zijn u voorgegaan en hebben al gekozen voor Logistic Workx. Van deze bedrijven niets dan positieve recensies en tevredenheid. Wij zorgen ervoor dat aan uw wensen voldaan wordt.

Voorbeelden van customoplossingen

Hier vindt u een overzicht van de diverse customoplossingen die door ons geleverd zijn of ontwikkeld kunnen worden. Op zoek naar een ander soort oplossing? Voelt u zich dan altijd vrij om contact met ons op te nemen en wie weet kunnen we met onze kennis iets voor u betekenen.

Gamified Recruitment

Virtual Pre-Boarding

Gamified Order Picking

Information Dashboards

andere vragen?

Klinkt dit interessant, maar heeft u nog andere vragen? Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een training die wij nog niet bieden of bent u op zoek naar deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen dat u snel geholpen bent en begeleiden u naar de juiste keuze.