In samenwerking met

Gratis webinar:

De toekomst van Gevaarlijke Stoffen-trainingen

Hoge trainingskosten en een taaie, grote hoeveelheid leerstof die snel weer wegzakt. De huidige trainingen voor betrokken medewerkers, chauffeurs en veiligheidsadviseurs van gevaarlijke stoffen zijn niet meer van deze tijd. Hierdoor brengt de logistiekbranche de veiligheid van medewerkers en andere betrokkenen in gevaar. Dat kan én moet anders. Tijdens dit gratis webinar werpen Jaap van der Steen (directeur van XJ3 Consultancy) en Wieland Hendriksen (directeur van Logistic Workx) een blik op de problemen en toekomst van Gevaarlijke Stoffen trainingen. Zij presenteren een nieuwe, innovatieve oplossing die het faciliteren en volgen van trainingen over gevaarlijke stoffen voorgoed gaat veranderen. Ben jij er ook bij om de verbeterde vorm van Gevaarlijke stoffen trainingen te zien?

Meld je aan voor dit gratis webinar

Meld je aan voor dit gratis webinar

  • Over de toekomst van Gevaarlijke Stoffen trainingen
  • Door Jaap van der Steen, directeur XJ3 Consultancy en Wieland Hendriksen, directeur Logistic Workx
  • Dinsdag 29 september van 09:00 – 10:00 uur
  • Via Zoom, meld je aan via het formulier
  • Zie als eerste de nieuwe vorm van Gevaarlijke Stoffen trainingen

Aanmelden voor het webinar op 29 september 2020

Meld je aan vóór maandag 28 september. Elke deelnemer krijgt op die dag via e-mail een link om op dinsdag 29 september deel te kunnen nemen aan het webinar.

“Vertel het me en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.”

lw1

Live webinar
Dit is een live webinar. Er is daarna geen optie om het webinar terug te kijken.

lw2

Vraag en antwoord
Stel tijdens het webinar al je vragen aan Wieland en Jaap en krijg direct antwoord.

lw3

Online te volgen
Dit is een online webinar via Zoom. Schakel eenvoudig in vanaf je eigen apparaat.

Over Logistic Workx en XJ3 Consultancy 

Logistic Workx levert innovatieve oplossingen op basis van gamification, virtual reality en augmented reality. Daarmee verhogen wij de productiviteit, veiligheid, aantrekkelijkheid van trainingen en verlagen we de kosten ervan.

XJ3 Consultancy is de ervaren opleider en adviseur op het gebied van opslag en vervoer van gevaarlijke stoffen. Met een scherp oog voor detail, denkt XJ3 Consultancy in scenario’s die aansluiten bij uw (BRZO) risicomanagement. XJ3 Consultancy staat voor een motiverende en stimulerende uitvoering door een pragmatische en procesmatige aanpak.

In samenwerking combineren XJ3 consultancy en Logistic Workx de nieuwste kennis van gaming en veiligheidstraining om uw proces te verbeteren.