Partners

Logistics Works is dealer van de officiële Forklift Simulator van FL Simulators. De combinatie van echte heftruck besturing met virtual reality zorgt voor de beste beleving en ultieme training. Het resultaat is een supersnelle opleiding die nooit meer vergeten wordt.

Heftruckspecialist Leo Coenders

Met een leven lang ervaring in intern transportmateriaal en meer dan 12 jaar ervaring als instructeur, examinator, verzorg ik de opleiding en examinering, certificering van al uw werknemers op het gebied van veiligheid rondom intern transport materiaal en smallegangentrucks.

Ook voor advies over onderhoud, reparatie, programmeren en advies over smallegangentrucks, kunt u bij mij terecht.

Keurmeester Heftrucks, Keurmeester afdaal systemen.

gespecialiseerd in Linde, Still en Magaziner.

XJ3 behartigt uw belangen om gevaarlijke stoffen veilig te vervoeren en op te slaan. XJ3 heeft een scherp oog voor detail in uw supply chain waarbij scenariodenken aansluit bij uw risicomanagement. Met een goede balans tussen pragmatische en procesmatige aanpak staat XJ3 voor een motiverende en stimulerende uitvoering.

XJ3 helpt u de wetgeving rond de gevaarlijke stoffen toepasbaar te maken op zowel technisch, organisatorisch als menselijk vlak. XJ3 wil bijdragen aan uw compliance, reputatie en duurzaamheid.

Pillar Games is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve ervaringen voor de commerciële, educatieve en medische sector. Pillar is een partner die uw veldexpertise wil combineren met onze ontwerpervaring om ervoor te zorgen dat uw game altijd zijn doelen bereikt.

Als organisatie wil je waarde toevoegen. Van betekenis zijn. Impact hebben. Grenzen verleggen voor een betere samenleving. En wij? Als communicatiebureau in Nijmegen helpen we om jouw verhaal te vertellen, connectie te maken en mensen voor je te winnen. Zodat jij je ambities waarmaakt.

Crux Management is een netwerkorganisatie van zeer ervaren zelfstandige professionals. Managers die bewust gekozen hebben om vanuit een zzp rol opdrachten te vervullen. Onafhankelijk, authentiek, betrokken en pragmatisch. Altijd met kennis van zaken. Wij zijn er niet om “op de zaak” te passen, wij zijn er om uw verandering te realiseren. Als onderdeel van het team, maar wel met resultaatverplichting. Als bevlogen regisseurs met een enorme drive, die ‘outside the box’ denken en doelstellingen gerealiseerd krijgen. Door te focussen op het kernprobleem: de crux.

Schwartzmans is specialist in het oplossen van reiningsvraagstukken en tevens totaal leverancier op het gebied van schoonmaakartikelen, kantoorartikelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en koffie en Supplies. Bij Schwartzmans helpen we u graag met het oplossen van reinigingsvraagstukken en het vereenvoudigen van het administratieve en het logistieke proces. Dit richten we geheel naar u wensen in en zorgen altijd voor de laagste prijs.

Friss ziet elke schoonmaakklus als een welkome uitdaging. We beschikken over een gemotiveerd team van medewerkers, eigen hoogwerkers en eigen reinigingsapparatuur. Friss werkt business-to-business, deels in opdracht van collega-schoonmaakbedrijven.

Onze werkwijze is helder: na een inventarisatie ontvangt u van Friss een duidelijke offerte. Bij de uitvoering wordt gelet op alle aspecten die voor u als opdrachtgever van belang zijn. Het eindresultaat moet zoveel mogelijk overeenkomen met uw verwachtingen.

Zebra stelt degenen in de frontlinie in de detailhandel, gezondheidszorg, transport en logistiek, productie en andere industrieën in staat om een prestatievoordeel te behalen – een voordeel dat zich vertaalt in tevreden klanten, goede patiëntresultaten en superieure bedrijfsresultaten.

Vuzix is een industrieleider op het gebied van Augmented Reality (AR) -technologie. We bieden innovatieve producten aan defensie, veiligheid, ondernemingen en consumenten.

Volg ons