Doe mee met Heftrucktraining Nieuwe Stijl!

logistic-workx_2004_linkedin-campagne_1200x628

Wilt u voor 7500,- euro​ van trainings- en onderwijskosten af zijn​?

U kunt een leuke, aantrekkelijke training bieden​ én meepraten over doorontwikkeling?

Lees verder voor de voordelen van onze Hef- en Reachtruck Game

Bent u onze launching partner?

De voordelen van onze Hef- en Reachtruck Game:

Hogere frequentie, lagere kosten

U kunt uw werknemers trainen zo vaak u wil! Jaarlijks, halfjaarlijks of misschien wel per kwartaal. Er is bovendien minder begeleiding nodig, dus dalen uw totale trainingskosten aanzienlijk.

Betere veiligheid

De Hef- en Reachtruck Game vind online en dus in een veilige omgeving plaats. Hierdoor kan getraind worden op niet-gewenste en gevaarlijke situaties, terwijl de veiligheid van uw medewerker gewaarborgd blijft. De werknemers gaan beter voorbereid de werkelijke operatie in.

De nieuwe norm voor het nieuwe normaal

De impact van het Coronavirus doet ons realiseren dat de wereld is veranderd. Groepsgewijze trainingen in klaslokalen zijn verleden tijd. Online trainingen en games zoals onze Hef- en Reachtruck Game zorgen ervoor dat uw medewerkers ook in deze tijd op de hoogte blijven van de juiste werkwijzen en de laatste ontwikkelingen.

Integratie leeromgeving

Door compliance aan de IMS LTI standaard is onze Hef- en Reachtruck Game volledig te integreren met uw leeromgeving (LMS). Dat betekent gebruiksgemak voor u en uw medewerkers door single-sign-on (één keer inloggen). Wij ontzorgen u voor de hosting, veiligheid en regelmatige updates van de game.

Continuïteit operatie

Omdat werknemers de Hef- en Reachtruck Game buiten de operatie spelen vindt er geen verstoring plaats in de productie en daalt het risico op proces verstoring.

Aansluiting op uw diverse werknemersgroep

De Hef- en Reachtruck Game sluit door de meertaligheid beter aan op uw diverse werknemersgroep. Op verzoek kunnen andere talen worden toegevoegd. Bovendien kan door de wijze van aanspreken rekening worden gehouden met multiculturaliteit.

Minder begeleiding nodig

De Hef- en Reachtruck Game kan thuis worden gespeeld. Monitoring is geautomatiseerd en hierdoor is er dus minder persoonlijke begeleiding nodig bij de training.

Objectieve beoordeling en meerdere niveau’s

In de digitale omgeving worden de prestatie ”scores” bijgehouden, zodat er objectief kan worden beoordeeld. De Hef- en Reachtruck Game is geschikt voor verschillende niveau’s, waardoor persoonlijke ontwikkeling beter kan worden gemonitord en gestimuleerd en is er meer inzicht om bij te sturen op competenties.

Logistic Workx

Logistic Workx is een ervaren specialist in de toepassing van Gamification en Virtual Reality in productie en logistiek. Als joint venture van Breda University brengen wij de nieuwste en bewezen kennis van gaming en logistiek samen in unieke oplossingen. Logistic Workx biedt een totaaloplossing geïmplementeerd op uw situatie.

Onze klanten