Virtual Reality is een effectieve oplossing voor training, werknemers zijn sneller operationeel met lagere kosten.

Virtual Training & Onboarding

Werkprocessen worden in een virtuele reality omgeving van jouw warehouse of productiefaciliteit gesimuleerd. Deze VR trainingen zijn geschikt voor zowel de onboarding als de doorontwikkeling van werknemers. Verschillende processen kunnen in VR getraind worden. Denk aan productie, orderpicking, heftruckbesturing, packaging en veiligheid. Met gamificatie kan de training in de juiste niveaus opgebouwd worden. Door een objectieve meting van handelingen de VR wordt de prestatie en ontwikkeling van werknemers verbeterd.

Effectieve training

In VR  ervaren werknemers de training in een realistische 3D weergave van de echte omgeving. Het is bewezen dat ervaringen in VR beter blijft hangen en het leereffect groter is.

Minder begeleiding

Het trainingsprogramma wordt in een digitale omgeving uitgevoerd. Hierdoor is monitoring geautomatiseerd en is er dus minder persoonlijke begeleiding nodig is bij de training.

Objectieve beoordeling

In de VR omgeving worden de prestatie ”scores” van werknemers bijgehouden. De trainer kan objectief beoordelen en persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

Betere veiligheid

De training vind plaats in een virtuele en veilige omgeving. Hier kan getraind worden op niet-gewenste en gevaarlijk situaties. De werknemers gaan beter voorbereid de werkelijk operatie in.

Continuïteit operatie

Omdat werknemers buiten de operatie worden getraind vindt er geen verstoring plaats in de productie en daalt het risico op proces verstoring.

Sneller operationeel

Werknemers kunnen op een andere locatie in hun eigen tijd worden getraind. Ze zijn dus sneller operationeel.

Logistic Workx

Logistic Workx is een ervaren specialist in de toepassing van Virtual Reality in productie en logistiek. Als joint venture van Breda University brengen wij de nieuwste en bewezen kennis van gaming en logistiek samen in unieke oplossingen. Logistic Workx biedt een totaaloplossing geïmplementeerd op jouw situatie.

Onze klanten

2000px-amgen
as-watson-hk_logo
kuehne-nagel_compact-logo
dhl-png-ship-1181