Partners

XJ3 behartigt uw belangen om gevaarlijke stoffen veilig te vervoeren en op te slaan. XJ3 heeft een scherp oog voor detail in uw supply chain waarbij scenariodenken aansluit bij uw risicomanagement. Met een goede balans tussen pragmatische en procesmatige aanpak staat XJ3 voor een motiverende en stimulerende uitvoering.

XJ3 helpt u de wetgeving rond de gevaarlijke stoffen toepasbaar te maken op zowel technisch, organisatorisch als menselijk vlak. XJ3 wil bijdragen aan uw compliance, reputatie en duurzaamheid.

Logistics Works is dealer van de officiële Forklift Simulator van FL Simulators. De combinatie van echte heftruck besturing met virtual reality zorgt voor de beste beleving en ultieme training. Het resultaat is een supersnelle opleiding die nooit meer vergeten wordt.

Zebra stelt degenen in de frontlinie in de detailhandel, gezondheidszorg, transport en logistiek, productie en andere industrieën in staat om een prestatievoordeel te behalen – een voordeel dat zich vertaalt in tevreden klanten, goede patiëntresultaten en superieure bedrijfsresultaten.

Pillar Games is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve ervaringen voor de commerciële, educatieve en medische sector. Pillar is een partner die uw veldexpertise wil combineren met onze ontwerpervaring om ervoor te zorgen dat uw game altijd zijn doelen bereikt.

Vuzix is een industrieleider op het gebied van Augmented Reality (AR) -technologie. We bieden innovatieve producten aan defensie, veiligheid, ondernemingen en consumenten.

Als organisatie wil je waarde toevoegen. Van betekenis zijn. Impact hebben. Grenzen verleggen voor een betere samenleving. En wij? Als communicatiebureau in Nijmegen helpen we om jouw verhaal te vertellen, connectie te maken en mensen voor je te winnen. Zodat jij je ambities waarmaakt.

Volg ons