De nieuwe norm in training!

 In Nieuws

Waarom leren van training in de luchtvaart?

Uit het artikel van Logistiek.nl blijkt duidelijk dat er het nodige te verbeteren valt aan de veiligheid rondom het werken met hef-, reach- en pallettrucks.

Piloten trainen ieder jaar in simulatoren; dat vinden we normaal! Maar is de omgeving voor heftruck chauffeurs niet complexer? Passagiers zitten vast, de ‘vliegtuigdichtheid’ is laag, magazijnen zijn druk en loopgedrag is onvoorspelbaar. Waarom trainen we dat dan nog niet veel vaker in simulatoren?

Onderzoek van de TU Delft toont aan dat in simulatoren met onvoorspelbare, extreme oefeningen piloten nog beter kunnen worden getraind op stress en verrassing. Dat geldt ook voor chauffeurs van intern transport materiaal!

Het probleem is echter de schaalbaarheid van het trainingsmodel. Twee keer zo vaak trainen kost eigenlijk ook twee keer zo veel geld. Alle (tijdelijke) mensen trainen is te duur. Daarom is een nieuwe methodiek nodig en een nieuwe norm!

Wij zetten die Nieuwe Norm! Professioneel, leuk, flexibel, hoogfrequent met complete detail-rapportages: De eerste aanmelders krijgen een aanbod dat niet af te slaan is! Nieuwsgierig? Kijk dan naar dit webinar over veiligheid in magazijnen of bel ons voor meer informatie op 0630955339.

Recent Posts

Leave a Comment

virtualreality