Augmented Reality

Onze Augmented Reality oplossingen ondersteunen jouw personeel visueel tijdens de uitvoering van processen. Door de AR bril ziet jouw werknemer zijn werkomgeving en extra informatie in tekst en afbeeldingen. Het geeft bijvoorbeeld informatie over de positie van producten en werkzaamheden in jouw bedrijf. Door toepassing van gamificatie in de workflow raken mensen extra gemotiveerd.

Hogere productiviteit

De AR bril bevat verschillende sensors en een camera/barcode/QR-code – scanner. Hierdoor zijn handheld devices niet meer nodig en heeft je werknemer beide handen vrij.

Lagere foutmarges

De AR applicatie visualiseert de ingebouwde workflow inclusief controle punten. Dit verlaagt foutmarges in processen.

Effectieve ondersteuning

Door de juiste informatie op het juist moment te visualiseren wordt de werknemer effectief ondersteunt in zijn werkzaamheden.

Betere motivatie

In onze AR applicaties wordt gamificatie toegepast. Dit zorgt voor behoudt van motivatie en plezier in werk, ook aan het eind van een zware shift.

Universele taal

De workflow wordt met visuele objecten en signalen gestuurd. Hierdoor is de AR oplossing taalonafhankelijk en uitermate geschikt voor de toestroom van internationale arbeidskrachten.

Logistic Workx

Logistic Workx is een ervaren specialist in de toepassing van Augmented Reality in productie en logistiek. Wij brengen de nieuwste en bewezen kennis van gaming en logistiek samen in unieke oplossingen. Logistic Workx biedt een totaaloplossing geïmplementeerd op jouw situatie.