Virtual Reality

Onze Virtual Reality oplossingen bieden je een virtuele omgeving van jouw bedrijf. In deze digitale kopie kunnen werknemers met simulaties getraind worden op verschillende processen. Denk aan productie, orderpicken en heftruckbesturing. Door de toepassing van gamificatie in Virtual Reality worden werknemers ook nog eens op een motiverende manier uitgedaagd.

Continuïteit operatie

Omdat werknemers buiten de operatie worden getraind vindt er geen verstoring plaats in de productie en daalt het risico op proces verstoring.

Betere veiligheid

De training vind plaats in een virtuele en veilige omgeving. Hier kan getraind worden op niet-gewenste en gevaarlijk situaties. De werknemers gaan beter voorbereid de werkelijk operatie in.

Lagere kosten

Omdat werknemers thuis, of buiten de werkomgeving getraind kunnen worden met meer mensen en minder begeleiding, dalen de kosten van de training en voorbereiding op het werk.

Effectieve training

In VR ervaren werknemers de training in een realistische 3D weergave van de echte omgeving. Het is bewezen dat ervaringen in VR beter blijft hangen en het leereffect groter is.

Minder begeleiding

Het trainingsprogramma wordt in een digitale omgeving uitgevoerd. Hierdoor is monitoring geautomatiseerd en is er dus minder persoonlijke begeleiding nodig is bij de training.

Objectieve beoordeling

In de VR omgeving worden de prestatie ”scores” van werknemers bijgehouden. De trainer kan objectief beoordelen en persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

Logistic Workx

Logistic Workx is een ervaren specialist in de toepassing van Virtual Reality in productie en logistiek. Wij brengen de nieuwste en bewezen kennis van gaming en logistiek samen in unieke oplossingen. Logistic Workx biedt een totaaloplossing geïmplementeerd op jouw situatie.