Onze trainingswinkel blijft open!

 In Nieuws

Onze trainingswinkel blijft open

Wilt u bij Logistic Workx een Trainings-game kopen, dat kan! De trainingswinkel van Logistic Workx blijft namelijk gewoon open waardoor u uw medewerkers kunt blijven trainen.

Bij onze trainingen is fysiek menselijk contact namelijk niet nodig:  De theorie trainings games staan online waardoor iedere cursist de  training van huis uit kan volgen en de praktijk training op een simulator, die zichzelf uitlegt. De trainer kan in beide gevallen op afstand blijven, coaching en ondersteuning geven.  Hierdoor kunnen we in deze Corona tijd gewoon doorgaan met het geven van trainingen. Je maakt tijdens de training op de simulator gebruik van VR-brillen, die na iedere medewerker grondig worden schoongemaakt, zodat de volgende cursist weer veilig kan trainen.

Veel bedrijven kunnen of mogen op dit moment geen trainingen geven, omdat het trainen extern zou moeten of omdat de minimale groepsgrootte al te groot is, volgens de Corona maatregelen. Logistic Workx speelt hier perfect op in en biedt uw bedrijf de kans om ondanks de corona-maatregelen uw personeel te trainen.

Onze trainingen zijn echte games, waardoor het leuk is om te trainen, zo vaak en veel als je maar wilt. Geen moeilijk gedoe met Corona en tevreden getrainde medewerkers als resultaat!

Mocht u nog verder vragen hebben over de trainingen van Logistic Workx of andere dingen waar u benieuwd naar bent. Neem dan contant met ons op!

Recent Posts

Leave a Comment