Aansluiting op de diversiteit van uw werknemers, Minder begeleiding nodig & Objectieve beoordeling en meerdere niveaus

 In Nieuws

Aansluiting op de diversiteit van uw werknemers

Door gebruik te maken van de Hef-en Reachtruck game kunnen we makkelijk aansluiten op de diversiteit van uw werknemers. We kunnen namelijk  meerdere talen toevoegen aan de Hef-en Reachtruck game. Hierdoor heeft de training direct veel meer aansluiting op de cursist die een andere taal spreekt zoals bijvoorbeeld Pools. Omdat je een spel altijd op je eigen tempo speelt sluit de beter aan op ervaringsniveaus en cultuurverschillen. Door gebruik te maken van deze game krijgt u meer aansluiting, en blijft de kennis veel beter hangen dan dat u bijvoorbeeld een trainer neerzet die slechts Nederlands en Engels spreekt.

Minder begeleiding nodig

Als u voor het eerst start bij uw nieuw baan is het natuurlijk allemaal nog heel spannend en moet u nog van alles leren. Er is dan namelijk begeleiding nodig voor u en de andere werknemers, dit kost veel tijd en energie.

Als u start bij uw nieuwe baan heb je meerdere dagen aan begeleiding nodig, omdat je natuurlijk niet alles in 1 dag kunt leren. Hierdoor wordt er veel tijd besteed aan begeleiding voor een nieuwe medewerker en dit kan makkelijker en sneller gebeuren, waardoor je meer tijd bespaard als bedrijf.

De Hef-en Reachtruck Game kan thuis worden gespeeld. Voor een bedrijf is dat erg handig, omdat medewerkers dit dan thuis moeten doen en kunnen ze bij het bedrijf gewoon aan de slag. Monitoring is in de game geautomatiseerd en hierdoor is er dus minder persoonlijke begeleiding nodig bij de training.

Objectieve beoordeling en meerdere niveaus

In veel bedrijven wordt er door een leidinggevende gekeken naar hoe u functioneert. Dit kan voor een werknemer erg veel stress opleveren en de prestaties beïnvloeden, want het is een moment opname. Dat geldt zeker als je dan ook nog in een klasje zit met collega’s die je zitten aan te gapen..

Een game is de perfecte oplossing om individueel te trainen, op meerdere niveaus te trainen en objectief te kunnen beoordelen. In de digitale omgeving worden de prestatie ‘’scores’’ bijgehouden, zodat er objectief beoordeeld kan worden. De Hef-en Reachtruck game is geschikt voor verschillende niveaus, waardoor persoonlijke ontwikkeling beter kan worden gemonitord en gestimuleerd, zo is er nog meer inzicht om bij te sturen op competenties.

Recent Posts

Leave a Comment