Hogere frequentie, lagere kosten

 In Nieuws

De meeste mensen zullen denken dat personeel trainen erg veel kost. En dat meer trainen ook steeds meer kost. Dat kan voor veel bedrijven een ‘showstopper‘ zijn, want ze willen namelijk graag al hun personeel vaker trainen maar voor niet al te veel geld.

‘Hogere frequentie, lagere kosten’. Wat bedoelen we hier nou eigenlijk precies mee?

Wat Logistic Workx bedoelt is dat u uw werknemers kunt trainen zo vaak u wilt! Jaarlijks, halfjaarlijks of misschien wel per kwartaal. Door de ‘game’-vorm is er bovendien minder begeleiding nodig, dus dalen uw totale trainingskosten aanzienlijk.

Door het aanschaffen van een Trainings-game heb je veel voordelen als bedrijf, dit is pas 1 van de 8 voordelen. Graag vertellen we u meer over de voordelen in de andere blogberichten.

virtualreality
Recent Posts

Leave a Comment