Betere veiligheid

 In Nieuws

Veiligheid dat is iets wat heel belangrijk is tijdens het werk!

Maar hoe kunt u nu uw personeel een veilige werkomgeving bieden? Want een ongeluk zit in een klein hoekje. Bijvoorbeeld als u nieuw personeel moet inwerken, ze weten nog niet precies hoe alles werkt en moeten het allemaal nog leren.

Maar Logistic Workx heeft de ideale oplossing gevonden voor veiligheid op het werk.

De Hef- en Reachtruck Game vindt online plaats en dus in een veilige omgeving. En met onze simulatoren kan getraind worden op niet-gewenste en gevaarlijke (eigenlijk niet-trainbare) situaties, terwijl de veiligheid van uw medewerker gewaarborgd blijft. Door dit proces gaan uw medewerkers beter voorbereid de werkelijke operatie in.

Door dit proces in te zetten bij uw bedrijf, voorkomt u ongelukken. Het voordeel hiervan is ook dat het personeel voorbereid bij u binnen komt en hierdoor bespaart u ook enorm veel tijd aan uitleg en instructies.

Benieuwd naar de andere voordelen van de Hef-en Reachtruck game? Lees dan volgende week onze nieuwe blog!

Recent Posts

Leave a Comment

virtualreality