Integratie leeromgeving & Continuïteit operatie

 In Nieuws

integratie leeromgeving

Inloggen via 101 verschillende systemen en leeromgevingen. We kennen het allemaal en het is enorm vervelend.

Door compliance aan de IMS LTI standaard is onze Hef- en Reachtruck Game volledig te integreren met uw leeromgeving (LMS). Dat betekent gebruiksgemak voor u en uw medewerkers door single-sign-on (één keer inloggen). Wij ontzorgen u voor de hosting, veiligheid en regelmatige updates van de training game.

Continuïteit operatie

Mensen raken in het werk afgeleid als er nieuwkomers rondlopen die ze niet kennen of als er nog mensen aan het trainen en inwerken zijn. Vaak zelfs zo dat ze zelf dingen vergeten, over de kop zien of verkeerd doen. Sorry, ik was even afgeleid!””

Omdat werknemers de Hef- en Reachtruck Game en de VR simulatietraining buiten de operatie doen vindt er geen verstoring plaats in de productie en daalt het risico op fouten.

Benieuwd naar de andere voordelen van de Hef-en Reachtruck game? Lees dan volgende week onze nieuwe blog!

Recent Posts

Leave a Comment