Nieuwe website online !

 In Nieuws

Logistic Workx heeft achter de schermen de laatste weken hard gewerkt aan de website en het is een mooi eindresultaat geworden. De website is heel overzichtelijk geworden en je kunt alles snel en makkelijk vinden in de menubalk bovenin.

Op de site zijn veel dingen aangepast en verandert. Zo leest u bijvoorbeeld bij het kopje ‘’Nieuws’’ verschillende blogs over interessante onderwerpen, zoals waar Logistic Workx mee bezig is, wat ze hebben gedaan en leuke tips en weetjes.

U kunt handige informatie over de oplossingen snel vinden via de menubalk, maar ook over de Workshops die Logistic Workx organiseert. Onze partners zijn beter zichtbaar gemaakt en hebben gezorgd dat u makkelijk contact met ons kunt opnemen wat natuurlijk erg belangrijk is.

Een belangrijke verandering op de website van Logistic Workx is dat we de gegamificeerde heftruck theorietraining online hebben gezet. U kunt nu eenvoudig een pakket kiezen, pakketprijzen vinden, offerte aanvragen of een opdracht plaatsen. Binnen ‘no-time’ kunnen uw mensen Coronaproof hef en reachtruck theorie trainen.

We hopen u snel terug te zien op onze vernieuwde website!

Recent Posts

Leave a Comment